Respirator3M 9322+ FFP2 s ventilom Aura (bal.10ks)

3M | Ochranné pomôcky | Kód: 700.9322.00
Dostupnosť
Skladom
2,800 €
2,800 € s DPH
Záruka: Podľa dátumu spotreby

Respirator3M 9322+  FFP2 s ventilom Aura (bal.10ks)

Skladací respirátor s výdychovým ventilom do 12x NPK P, FFP2

s výdychovým ventilčekom 3M™ Cool Flow™ poskytuje pohodlie a štýl pre zachovanie vysokej účinnosti. Embosovaný panel 3M™ Aura™ 9322+ redukuje zahmlenie okuliarov ku ktorému obyčajne dochádza pri vydychovaní horúceho, vlhkého vzduchu.

Technológia účinného filtračného média 3M™ Electret zabezpečuje nízky odpor pri dýchaní a prináša trvale vysokou kvalitu filtrácie. Tento produkt zaisťuje účinnú ochranu dýchacích orgánov v odvetviach priemyslu, kde sú pracovníci vystavení časticiam prachu alebo neprchavých kvapalín a tam, kde je nutná trieda ochrany FFP2.

Vlastnosti :

Technológia účinného filtračného média 3M™ Electret zabezpečuje nízky odpor pri dýchaní: Poskytuje účinnou filtráciu. Uľahčuje dýchanie, prináša pohodlie.

Patentovaný 3-panelový design: Prispôsobuje sa väčšine tváram. Zvyšuje pohodlie užívateľa tým, že sa prispôsobuje pohybom tváre. Jednoducho skladovateľné. Zaručuje pohodlie a štýl bez zníženia účinnosti. V roku 1999 ocenené iF Design Award (jedna z najprestížnejších cien za vynikajúci design viac informácii na: www.ifdesign.de).

Tvarovaný nosný panel: Nízko profilový design. Zväčšuje zorné pole. Prispôsobuje sa nosu a rysom tváre a zlepšuje kompatibilitu s výrobkami 3M na ochranu zraku.

INOVÁCIE! Pútko na brade: Navrhnuté pre jednoduché nasadenie a nastavenie polohy, aby polomaska pohodlne sedela.

INOVÁCIE! Embosovaný predný panel: Minimalizuje prúdenie teplého, vlhkého vydychovaného vzduchu v blízkosti okuliarov, čím zabraňuje ich zahmlievaniu.

Výdychový ventilček 3M™ Cool Flow™: zvyšuje pohodlie pri nosení v horúcom a vlhkom prostredí alebo pri ťažkej fyzickej práci.

Farebné upínacie pásky: Rovnomerný tlak pások zvyšuje pohodlie. Uľahčuje identifikáciu: žlté pre FFP1, modré pre FFP2 a červené pre FFP3. Testované podľa EN 149:2001+ A1:2009

Individuálne balenie: Hygienické balenie každého kusu chráni polomasku proti kontaminácii pred použitím. Praktické skladovanie a jednoduché použitie. Možnosť povesiť krabicu na stenu.

Produktové číslo 9322+
Skladové číslo 700.9322.00
Trieda ochrany FFP2
Typ exhalácie S ventilčekom
Štýl Skladací
Ochrana proti Prach/aerosóly
Ochranný faktor 12 x NPK-P
Použitie produktu Bez údržbový
Riziko Jemný prach
Aerosóly na bázy vody a oleja
Klasifikácia EN149:2001+A1:2009 FFP2 NR D
Vlastnosti Technológia filtračného média pre nízky odpor pri dýchaní
Výdychový ventilček Cool Flow
Použitie & Priemysel Poľnohospodárstvo
Automobilový priemysel
Chemikálie
Stavebníctvo
Železiarne & Oceliarne
Priemysel zpracúvajúcí kovy
Piliarské závody

 

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.