disiCLEAN PROFI koncentrát 1L polymérový dezinfek.prostr.priemys.škol.potrav.zdravot.

Dostupnosť
Na objednávku
22,420 €
26,904 € s DPH
Záruka: Podľa dátumu spotreby

disiCLEAN PROFI koncentrát 1L polymérový dezinfek.prostr.priemys.škol.potrav.zdravot.

Je tekutý koncentrovaný polymérový dezinfekčný prostriedok pre rýchlu dezinfekciu v priemysle, ubytovacích zariadeniach, potravinárstvo, školstvo, vzduchotechnike, zdravotníctvo, športových odvetviach, reštauráciách a jedálňach.Je charakteristický silným a dlhotrvajúcim antibakteriálnym, antivírusovým, protizápachovým a protiplesňovým účinkom bez negatívnych vplyvov na akékoľvek ošetrovanej materiály (sklo, drevo, kovy, plasty, papier, textílie, gumu).

Balenie/paleta 16/480

Vlastnosti

Šetrný ku životnému prostrediu, nepoškodzuje žiadne materiály – je nekorozívny, nebieli. Bezpečne ošetrí všetky povrchy a materiály - nerez, kovy, kameň, obklady, plasty, PVC, drevo, guma, sklo, textílie, kožu, koženku a ostatné. Neobsahuje alkohol, aldehydy, fenoly, estery, žiadne prchavé ani leptavé látky. Je nehorľavý a v použitých koncentráciách nie je dráždivý. pH neutrálny. Jednoduchá manipulácia a skladovanie. Ošetrením vznikne na povrchu polymérová vrstva, ktorá zabezpečí dlhodobú ochranu pred mikroorganizmami.

Účinky 

  • baktericídne G+ a G- (15-30 min) (Pseudomonas, Enterococcus, TBC, Legionella, Listeria, MRSA a iné)
  • virucídne (60 min) (Poliovírus, Adenovírus, vírus BVDV, Vakcinie Vírus, H1N1, H5N1 a iné)
  • mykobaktericídne (60 min) (M. terrae, M. avium a iné)
  • fungicídne (30 min) (Penicillium, Aspergillus a iné) 
  • algicídne
  • odstraňuje pachy organického pôvodu.
  • likviduje plesne

Použitie

Aplikujte klasickým spôsobom - nanášaním handrou, kefkou, mopom, prístrojom tvoriacim hmlu, umytím alebo ponorením. Priestory po aplikácii nie je potrebné vetrať. Povrch bezprostredne po ošetrení neomývajte. Polymérovú vrstvu je možné odstrániť opláchnutím vodou po uplynutí predpísanej doby. Teplota vody neovplyvňuje účinok prostriedku. Vhodný k strojovej aj ručnej dezinfekcii. Prípravok je určený na profesionálne použitie.

Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.

Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.